Motosiklet Folyo Kaplama Merkezi İstanbul Motiker

Motosiklet Folyo Kaplama Merkezi İstanbul Motiker

Motosiklet Kaplama Ne İçin Yapılır ?

Motosiklet kaplama motorunuzun rengini korumak, dış aksamını korumak gibi koruma amaçlı yapılabildiği gibi tamamen görsel amaçlı yeni bir görünüm vermek amacıylada yapılabilir. 

Motosiklet Kaplama İle Boya Arasında Ne Fark Vardır ?

Boya ile daha çok düz renkle ve el ustağınına bağlı renk değişimleri yapılabilmektedir. Folyoda ise malzeme makinadan üretildiği için daha eşit simetrik görünüm ve renk değişimleri ortaya rahatça çıkabiilmektedir.

Motosiklet Kaplama Nasıl Yapılır ?

Normal reklamcılarda dekorason için kullanılan folyolardan farklı ve yüksek fiyatlı olan Araç kaplama folyosu ile kaplama yapılabilmektedir. Diğer bir adı hava kanallı folyodur.

Hava kanallı cast folyo ısıtıldığında genişler soudugunda kendini çekmeye başlar. Isıtılarak yapıştırıldığında istedilen zemine yapışan folyo uygun profesyonel kişiler tarafından uygulandığında uzun yıllar koruma ve görsel amaçlı kullanılabilmektedir.

 

 

Siz motosikletinizi kaplatmak isterseniz ,görünümünü değiştirmek amacıyla yada şeffaf folyo kaplama gibi kokruma amacıyla olsun  bizimle iletişime geçebilirsiniz.https://motiker.com.tr/iletisim

Etiketler: motosiklet, etiket, sticker, aksesuar, folyo, karbon kaplama, renk değişimi
Ağustos 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı